Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κοντά στον Έβρο! Τιμήθηκε για την βοήθειά του τις μέρες της κρίσης στις Καστανιές

Τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δάνδαλη και τον πατέρα του Αλέκο τίμησε ο Ελληνικός Στρατός για την προσφορά του την περίοδο της κρίσης στις Καστανιές τον περασμένο Μάρτιο.

Εκείνη την κρίσιμη περίοδο, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας «καφές Δανδάλης» έστειλαν από την άλλη άκρη της Ελλάδας, την Κρήτη, στην Θράκη «ένα φοργηγό με καφέ Δανδάλη απο το Ηράκλειο προς τις Καστανιές Εβρου».

Προσπάθησαν έτσι με τον τρόπο τους να βοηθήσουν, την προσπάθεια των Ελλήνων στρατιωτών στα σύνορα, τις μέρες που έδιναν πραγματική μάχη για να αντιμετωπίσουν τα καραβάνια μεταναστών, που ερχόταν απο την Τουρκία.

Ο Στρατηγός και ο διοικητής της Μεραρχίας του Ελληνικού Στρατού έστειλαν ευχαριστήριο τηλεγράφημα, αλλά και μια τιμητική πλακέτα, προκειμένου να ευχαριστήσουν την οικογένεια και την εταιρεία «Δανδάλης» συνολικά, για την ενέργεια τους αυτή.

Η πλακέτα παραδόθηκε στα γραφεία της εταιρείας Δανδάλης απο τον Θάνο Κατίδη, κάτοικο της περιοχής, μέσω του οποίου η εταιρεία Δανδάλης έκανε αυτήν την προσφορά για τους Ελληνες στρατιώτες της πρώτης γραμμής στις Καστανιές Έβρου.

Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Βασιλάκης αναφέρει μεταξύ στην επιστολή του προς την οικογένεια Δανδάλη: «Σας εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες, για την ανιδιοτελή στήριξη και την υλική συνδρομή σας στην αδιάκοπη προσπάθεια της Μεραρχίας, για τον έλεγχο των διαρκώς αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών. Η βοήθεια σας δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για τον Ελληνικό στρατό και συμβάλει αποφασιστικά, στην εκπλήρωση της αποστολής της Μεραρχίας».