Με Μπάρμπα αντιπρόεδρο και Μπατζακίδη έφορο το νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Οι εκλογές έγιναν μετά την καθαίρεση του προηγούμενου ΔΣ, στο οποίο πρόεδρος ήταν ο Δημήτρης Τραμπάκουλας και εκ των αντιπροέδρων ο Ξανθιώτης Φάνης Μπατζακίδης.

Αμφότεροι αξίζει να σημειωθεί ότι ξαναεκλέχθηκαν από τη νέα Γενική Συνέλευση αλλά έχουν διαφορτικά πόστα. Ο μεν Τραμπάκουλας είναι απλό μέλος, ο Μπατζακίδης έφορος του νέου ΔΣ.

Θρακιώτης υπάρχει πάντως και πάλι ως αντιπρόεδρος. Ο λόγος για τον καθηγητή του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης Γιάννη Μπαρμπα που εκλέχθηκε και κατέλαβε την θέση του αντιπροέδρου.

Τις εργασίες της ΓΣ επέβλεπε καθ’ όλη τη διάρκεια ο δικαστικός αντιπρόσωπος Δημήτρης Φουντζούλας, ο οποίος έδωσε τα εύσημα στην ομοσπονδία για την αρτιότητα της διαδικασίας, αλλά και για τα μέτρα που τηρήθηκαν για την προστασία των αντιπροσώπων για τον COVID 19.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Στέργιος Λεωνάκης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η θητεία του νέου ΔΣ θα διαρκέσει έως την ολοκλήρωση της θητείας του προηγούμενου ΔΣ, δηλαδή πρακτικά για μερικούς μήνες, μέχρι τα τέλη της χρονιας.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

Πρόεδρος ΔΣ: Στέργιος ΛΕΩΝΑΚΗΣ
Α’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος ΦΑΛΙΑΣ
Β’ Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος ΜΠΕΑΖΙΔΗΣ
Γ’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης ΜΠΑΡΜΠΑΣ
Δ’ Αντιπρόεδρος: Ηλίας ΡΟΥΣΣΟΣ
Γενικός Γραμματέας :  Χρήστος ΠΑΠΠΟΥΣ
Ειδικός Γραμματέας: Μύρων ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
Ταμίας:  Αλέξανδρος ΜΑΝΑΦΑΣ
Αναπλ. Ταμίας: Νικόλαος ΜΠΟΥΓΑΣ
Έφορος: Φανούριος ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ
Μέλη: Ξενοφών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Γεώργιος ΓΑΡΔΕΡΑΚΗΣ, Δημήτριος ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ