Ματιές σκάουτερ για τον 15χρονο του Ορέστη Ορεστιάδας Λευτέρη Μπισιρόπουλο

Ένα από τα καλύτερα ταλέντα του Έβρου και της Θράκης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ακαδημίες της Super League από όλη την χώρα και κυρίως την Β. Ελλάδα αλλά και δυνατές ομάδες που πρωταγωνιστούν στα ερασιτεχνικά της Θράκης αλλα και στην Γ’ Εθνική.

Ο λόγος για τον 15χρονο (γεννημένος 23-11-2004) Λευτέρη Μπισιρόπουλο, γιο του γνωστού στον χώρου του ποδοσφαίρου λόγω της χρόνιας ενασχόλησής του με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου και όχι μόνο Βασίλη.

Ο νεαρός Λευτέρης αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας και έχει ξεχωρίσει με τις ικανότητές αγωνιζόμενος στο κέντρο ως αμυντικό χαφ έχοντας ίδαλμα τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και στα άκρα ενίοτε ως εξτρέμ.

Ο Μπισιρόπουλος που παράλληλα ασχολείται και με την μουσική, φέτος ολοκλήρωσε την Α” Λυκείου έχοντας καλές επιδόσεις στα μαθήματά του, ξεκινησε το ποδόσφαιρο στα 6 του από την ακαδημία Κατερίνη FC και κατόπιν ακολούθησαν η ΑΕ Διδυμοτείχου, ο ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου και ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Τον εαν θα αφήσει την οικογένεια του για Θεσσαλονίκη ή Αθήνα είναι κάτι που απασχολέι την οικογένεια Μπισιρόπουλου που τόσα χρόνια έχει βοηθήσει αρκετά παιδιά που αγωνίστηκαν σε αρκετές ακαδημίες όπως του ΠΑΟΚ, της Κέρκυρας και της Λαμίας.