Γ’ Εθνική: Για «μπαμ» με Δημήτρη Σιώπη πάει η Ένωση Αλεξανδρούπολης

Με μια ηχηρή κίνηση επιθυμεί να ξεκινήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Ένωση Αλεξανδρούπολης, βάζοντας στο στόχαστρο της τον αδελφό του Μανώλη Σιώπη, Δημήτρη.

Να κάνουν πράξη τις υψηλές προσδοκίες που έθεσαν ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική στοχεύουν οι ιθύνοντες της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Λογάρας και Άλεκος Πατσιώρας, ξεκινώντας επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον σύλλογο της πρωτεύουσας του αποτελεί ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας από το Τυχερό Έβρου, Δημήτρης Σιώπης. Ο 24χρονος τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στην Δόξα Δράμας, στην οποία ανήκει έδω και δύο χρόνια. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τους «μαυραετούς» στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετρώντας 19 συμμετοχές.

Όπως και ο  μεγαλύτερος αδερφός του Μανώλης αγωνίστηκε αρχικά στην Κ20 του Ολυμπιακού, για να μεταπηδήσει έπειτα στον «φονέα των γιγάντων» Φωστήρα. Ακολούθησε το καλοκαίρι του 2015 η μεταγραφή του στη Σπάρτη με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, μένοντας εκεί μέχρι και το 2017. Αργότερα έκανε ένα μικρό πέρασμα από την ομάδα του ΟΦΗ (μέχρι τον Γενάρη του 2018 με μόλις 1 συμμετοχή), πριν μεταπηδήσει προς την Δόξα Δράμας, με την οποία έχει μια σταθερή παρουσία σε επίπεδο συμμετοχών μέχρι και σήμερα.