Βολές του Super 3 Κομοτηνής στον… Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης βρεθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο του Αρη για την απαγόρευση που έχει φάει από την FIFA, αφού παρά το γεγονός ότι πριν ενάμισι μήνα είχε δει τους ανθρώπους του Αρη, κατηγορείται ότι δεν έκανε τίποτα.

Ο ίδιος ο Γεραπετρίτης την Πέμπτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Σκάι σχολίασε: «Δέχομαι σωρηδόν μηνύματα από φίλους του Άρη και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής. Ο Άρης έχει σε βάρος του μια σειρά από αποφάσεις δικαστικές της FIFA, αυτό δημιουργεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα διότι όπως γνωρίζεται η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει σε ζητήματα στα οποία έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις και μάλιστα διεθνών οργανισμών όπως είναι η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά όμως εγώ προσωπικά προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα, συντάξαμε μια επιστολή νομική η οποία διευκολύνει τον Άρη ούτως ώστε οι όποιες αποφάσεις να μην καταλαμβάνουν αλλά να ισχύουν μόνο για το μέλλον. Η επιστολή έχει σταλεί δια του υπουργείου Αθλητισμού στη FIFA. Εγώ προσωπικά είχα επικοινωνία με τη FIFA έτσι ώστε να δοθεί μια ανάσα στον Άρη για να συμμετέχει. Να μην υπάρξει δηλαδή απαγόρευση μεταγραφών και να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του.

Είμαστε πάνω από το πρόβλημα, δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας επειδή είναι ζήτημα αποκλειστικά και μόνο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω ότι στο μέτρο που μπορούμε θα γίνει απολύτως ότι είναι δυνατό και εγώ έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου και θα συνεχίσω να το πράττω».

Πάντως, η ανακοινωση της περασμένης εβδομάδας από τον Αρη, με την οποία ο Γεραπετρίτης κατηγορούνταν ότι «ενώ για να εξυπηρετήσει άλλες ΠΑΕ έσπευσε να περάσει τροπολογίες στη Βουλή “εν μία νυκτί”, στην περίπτωση του ΑΡΗ έχει μια ανεξήγητη συμπεριφορά», κοινοποιήθηκε από την σελίδα του Super 3 Κομοτηνής στα social media.

Μάλιστα, ενώ οι αιχμές του επίσημου Άρη αφορούσαν τον ίδιο τον Γεραπετρίτη, ο σύνδεσμος του Αρη στην Κομοτηνή έβαλε στο κάδρο και τους βουλευτές της Θράκης με ονομαστική αναφορά στον Ευριπίδη (Στυλιανίδη προφανώς). «Βουλευτές της Θράκης … Ευριπιδη όλα καλά ;;;;», αναρωτήθηκε ο Super 3 Κομοτηνής.