Με Ρουσσίδου πρόεδρο και για την επόμενη διετία ο ΟΦΘΑ! Η σύνθεση με τα μέλη του νέου ΔΣ

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2019 και των επιδόσεων των περίπου 400 αθλητών του Ομίλου που συμμετείχαν σε τοπικούς περιφερειακούς, πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Συζητήθηκαν οι στόχοι της νέας αθλητικής χρονιάς και εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη διετία. Μάλιστα η πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου έγινε το βράδυ της Τετάρτη με κύριο θέμα την συγκρότησή του σε σώμα και την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Μετά από διαλογική συζήτηση και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσξ αποφασίστηκε να παραμείνει πρόεδρος και την προσεχή διετία η Χριστίνα Ρουσσίδου, που είναι μέλος και στο ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΟΦΘΑ έχει ως εξής:

Πρόεδρος :  Ρουσσίδου Χριστίνα 
Αντιπρόεδρος:  Τερζενίδης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας – Υπ. Δημοσίων Σχέσεων:  Σταυρίδης Αθανάσιος
Ειδικός Γραμματέας: Σαΐρης Χρυσοβαλάντης 
Ταμίας – Γενικός Έφορος  : Παντελίδης Χρήστος
Έφορος Ιστιοπλοϊκού : Σαρμίδης Κωνσταντίνος
Έφορος Αγωνιστικού τμήματος και  πισίνας εκμάθησης: Αλεξάκης Κωνσταντίνος
Έφορος Προ-αγωνιστικού τμήματος και Ακαδημιών:  Τζουβάρα Ζωή
Έφορος Τεχνικής Κολύμβησης : Αγοράκης Παντελής

Στην συνεδρίαση θίχτηκαν επίσης επείγοντα θέματα του Ομίλου, ενώ για τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί συνάντηση με τους προπονητές των τμημάτων κολύμβησης.