Μετά από 17 χρόνια στην Ασπίδα αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στο Ασβεστοχώρι ο Κώστας Ιωαννίδης

Ο πρώην προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών της Ασπίδας Ξάνθης Κώστας Ιωαννίδης, που υπηρέτησε τον σύλλογο τα τελευταία 17 χρόνια, αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και άμεσος συνεργάτης στον Α.Σ. Ασβεστοχωρίου που από την νά χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ.

Ο Κώστας Ιωαννίδης είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως την νέα περίοδο θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πλέον όπως έγινε γνωστό θα συνεχίσει την πορεία του στο χώρο του μπάσκετ από την νέα του θέση. Παράλληλα θα αποτελεί στενό και άμεσο συνεργάτη του coach Νίκου Μητριτζίκη σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και σε όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου

Η ομάδα τον καλωσόρισε στην οικογένεια της και του ευχήθηκε να έχει ανάλογη μακροχρόνια πορεία με αυτή της Ασπίδας Ξάνθης, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Ασβεστοχωρίου:

«Ο Α.Σ. Ασβεστοχωρίου καλωσορίζει με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του τον coach Κώστα Ιωαννίδη.
Ο coach Ιωαννίδης επί 17 συναπτά έτη διετέλεσε, κατά περιόδους, προπονητής και υπευθυνος ακαδημιών στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, σε μια ακαδημία που έφτασε να αριθμεί πάνω από 250 παιδιά. Επίσης υπήρξε προπονητης όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Ασπιδας με αποκορύφωμα την ανδρική ομάδα όπου συμμετείχε σε Β´ και Γ´ Εθνική.
Στην ομάδα μας αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή με έμφαση στην ακόμα περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και ανάπτυξη της Ακαδημίας μας. Παράλληλα θα αποτελεί στενό και άμεσο συνεργάτη του coach Μητριτζίκη σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και σε όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.
Κώστα καλωσόρισες στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και ανάλογη μακροημέρευση μ´αυτή στη προηγούμενη σου ομάδα.»