Επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Ξάνθης στο ThrakiSportS το αίτημα για τον τελικό: «Φτάνει το μπούλινγκ στην πόλη μας»

Ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης από την Αθήνα όπου βρίσκεται, επιβεβαίωσε στο ThrakiSportS ότι πράγματι η Δήμος έστειλε πριν τρεις μέρες γραπτώς αίτημα στην ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Θέλουμε να δείξουμε με αυτό ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το μπούλινγκ με την πόλη της Ξάνθης. Ηρθαμε σε συνεννόηση με τον Ξανθιώτη μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ (σ.σ. τον Γιώργο Πανίδη) ώστε να τρέξει και από την δική του πλευρά και με την ΠΑΕ στην οποια ανήκει το γήπεδο. Εμείς σαν Δήμος Ξάνθης δηλώνουμε ότι εξασφαλίζουμε την διαμονή και την διατροφή των δύο ομάδων, αυτό είναι κάτι εύκολο για εμάς. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι πιθανό να ληφθεί μια τέτοια απόφαση αλλά εμείς το ζητήσαμε», ήταν η σύντομη αναφορά του δημάρχου στο ThrakiSportS.

Ο Μανώλης Τσέπελης αποκάλυψε ακόμα ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και θα έχει μέσα στη μέρα σειρά ραντεβού και επαφών σε διάφορα υπουργεία, τρέχοντας κυρίως ζητήματα με το μείζον όπως έχει εξελιχθεί για την πόλη του πρόβλημα του κορονοϊού. Κυρίως επιδιωκει να ξεμπλοκαριστεί το θέμα με το μηχάνημα που απαιτείται να αποκτήσει όσο πιο άμεσα το Νοσοκομείο Ξάνθης για την γρηγορη διενέργεια των τεστ για τον Covid-19, για το οποίο όπως σχολίαζε ο Δήμος Ξάνθης μπορεί να διαθέσει 100.000 ευρώ αλλά η υπόθεση δεν προχωρά λόγω της ελληνικής γραφειοκρατείας.