Ο Κάκος στέλνει στο… «σπίτι του» τον Κουμπαράκη! «Δεν έπρεπε καν να διαιτητεύει» (+video)

Ως απαράδεκτη χαρακτήρισε την διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη της ΕΠΣ Θράκης στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη ο Τάσος Κάκος στην τηλεοπτική εκπομπή του Open.

Στην φάση που ο Κουτρουμπής ανατρέπει στον Σβιντέρκσι, υποστήριξε ότι «ο διαιτητης σφυρίζει με καθυστέρηση και μια πληροφορία που έχουμε αναφέρει ότι το φαουλ το έδωσε ο βοηθός. Ήταν μια ξεκαθαρη περιπτωση αποστερησης προφανους ευκαιριας για γκολ. Πήγε στο VAR, έκατσε εκεί δυομισι λεπτά ολόκληρα και τελικά επεμεινε στην κιτρινη. Αυτό ήταν το πιο μεγάλο λάιος γιατί έτσι η καχυποψια μεγαλωνει. Ηταν μια ευκολη περίπτωση, δεν επρεπε να κάνει λαθος. Το έκανε αλλα τον διορθωσε ο VAR, πήγε εκεί και πάρι πήρε την λάθος απόφαση».

Στην δεύτερη καρτα του Κουτρουμπή ανέφερε ότι είναι σωστή η κάρτα, αλλά «η αντίδραση του ποδοσφαιριστή δεν ηταν αυτή που θα έπρεπε αλλά και ο διαιτητής δεν είχε το σθενος να αντιδράσει. Τον έσπρωχναν και δεν είχε το σθένος να τους αντιμετωπίσει. Χωρίς προσωπικότητα, χρίς σθένος, χωρίς ψυχή ο διαιτητής. Αυτά έπρεπε πρώτα να κρίνουν και μετά αν μπορεί να δει ένα φάουλ ή όχι».

Αναφορικά με την δεύτερη κίτρινη στον Εσιτι του ΠΑΟΚ υποστήριξε οτι δεν υπάρχει ούτε καν φάουλ. «Ειναι ξεκαθαρο το λάθος και αυτο του διαιτητή, δυστυχώς ήταν μια απογοητευτική διαιτησία, χαμηλού επιπέδου. Μαυρη μέρα για την διαιτησία και το ποδόσφαιρο». Σε ερωτηση του Κριστοφ Βαζεχα τι θα έκανε αν ηταν αρχιδιαιτητής, ο Τασος Κακος απάντησε: «Καταρχήν δεν θα έοαιζαν αυτά τα παιχνιδια λλά ακομα και αν τα επαιζαν, θα ήξεραν απο μόνοι τους πριν βγουν απο το γηπεδο ότι θα είχαν πάει σπίτι τους».

Δείτε το βίντεο…