Δηλώσεις Δεληκώστα αλά… Αλέφαντου: «Οι προπονητές να τα εξηγούν σωστά όταν χάνουν και γιατί κερδίζουν»

Δηλώσεις με νοήματα έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Εβρίτης προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε εξ αρχής για την αναμέτρηση: “Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα. Παίζαμε χωρίς πέντε παίκτες, χωρίς ξένους και τον Σωτηρίου και μόνο με έναν ακραίο. Βαφτίσαμε και ακραίο τον Αρμενάκη. Τι άλλο να κάνουμε; Παρόλα αυτά το παλέψαμε, είχαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Το ερωτηματικό για μας είναι τι ακριβώς θα κάναμε εάν δεν τραυματίζονταν ο Σωτηρίου. Δε μπορούμε να ζητάμε πολλά από μία ομάδα που κατεβαίνει με ελλιπές ρόστερ. Με τους αγώνες στο Ο.Α.Κ.Α. προάγεται το άθλημα του βόλεϊ, προάγεται το σπορ αλλά πρέπει να γίνονται όλα σωστά. Ο Σωτηρίου ακόμα δεν έχει κάνει ιατρικές εξετάσεις καθώς η Euromedica που είναι χορηγός είναι κλειστή λόγω κορονοϊού.”

Ακόμα ανέφερε στο τέλος των δηλώσεών του, μη αφήνοντας εκτός κάδρου τον εαυτο του και τους συναδέλφους του αλλά και τους παράγοντες των ομάδων: “Επίσης οι προπονητές να εξηγούν σωστά όταν χάνουν και γιατί κερδίζουν, ώστε να καταλαβαίνει ο κόσμος και οι παράγοντες να κάνουν πολλά περισσότερα για την οργάνωση”. Μια δήλωση που θυμίζει λίγο τον αείμνηστο Αλέφαντο: «Στα λέω σωστά; Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα…».

Αυτό άλλωστε θέλουν και οι φίλαθλοι από τους κόουτς μετά τους αγώνες, να εξηγούν το σκεπτικό για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι λίγη μπαλίτσα – είτε του ποδοσφαίρου είτε του βόλεϊ.