Volley League: Χωρίς να αγωνιστεί προκρίθηκε σε νέο τελικό φέτος με τον Ολυμπιακό ο Μούχλιας

Την μεγάλη νίκη πρόκριση για τον τελικό πήρε ο Παναθηναϊκός του Βασίλη Μούχλια, ο οποίος δεν αγωνίστηκε για τους νικητές, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά παρά τις αλχημείες με την χρησιμοποίηση του Ορεστιαδίτη Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως ακραίου, ο Εβρίτης κόουτς του δικεφάλου Κώστας Δεληκώστας δεν μπόρεσε να κερδίσει εκ νέου την ομάδα του Παναθηναϊκού και έτσι κλείνει το φετινό κεφάλαιο για τον “Δικέφαλο”.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν κοντά κοντά στο σκορ όταν και ο Παναθηναϊκός άνοιξε την διαφορά όντας πιο αποτελεσματικός με το πρώτο σετ να τελειώνει 25-21. Τα δύο επόμενα σετ πήγαν με μεγαλύτερη ευκολία για τους παίκτες του Ανδρεόπουλου καθώς παρα την μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ έγινε το 3-0 με 25-18 στο πρώτο σετ και 25-18 στο τρίτο σετ.

Στους τελικούς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πλεονέκτημα έδρας. Οι δυο ομάδες έπαιξαν και στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου νικητής μετά από έναν αγώνα διαφήμιση για το βόλεϊ αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός του Βασίλη Μούχλια.