Βασικό θέμα στο δελτίο της ΕΡΤ οι εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης – Είχαν live σύνδεση με Νέα Αγχίαλο

Από τα πρώτα θέματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ προβλήθηκαν οι εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης.

Οπως είπε σε απευθείας σύνδεση με την Νέα Αγχίαλο η ανταποκρίτρια της κρατικής τηλεόρασης στον Βόλο, οι παίκτες της Ξάνθης παραμένουν σε καραντίνα και ήδη υποβλήθηκαν το απόγευμα στο δεύτερο έκτακτο τεστ και τρίτο μέσα σε πέντε μέρες, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Τα αποτελέσματα δεν αναμένονται νωρίτερα από το μεσημέρι της Δευτέρας και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο θετικό κρούσμα, το ματς με την Λαμία θα διεξαχθεί κανονικά στις 19:30 της Δευτέρας. Η ρεπόρτερ επανέλαβε ότι το θετικό κρούσμα στην ομάδα δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή και απομονώθηκε στην Ξάνθη.

Πάντως επισήμως από την ίδια την ομάδα έγινε γνωστό ότι «το βράδυ της Κυριακής (5/7) και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί ο νέος έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας». Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται επίσης ότι «τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας κι αν όλα είναι και πάλι αρνητικά, τότε στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play out».

Επίσης, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ μετέδωσε στο κεντρικό δελτόίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ότι οι παίκτες της Ξάνθης προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή. Άλλωστε και το σχετικό πρωτόκολλο το επιτρέπει αυτό, εφόσον το κρούσμα είναι μόνο ένα στην ομάδα και έχει απομονωθεί ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι αρνητικοί αλλά σε καραντίνα.