Μέσω τηλεδιάσκεψης η κατάθεση Πανόπουλου στο CAS το πρωί της Δευτέρας

Για το πότε θα βγει η απόφαση του CAS, αλλά και την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ για την εκδίκαση της προσεχούς Δευτέρας στο CAS μίλησε ο εκ των νομικών εκπροσώπων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Τάκης Μπαλτάκος.

O Tάκης Μπαλτάκος σημείωσε ότι το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου είναι έτοιμο εδώ και καιρό, τονίζοντας ότι η απόφαση του CAS θα έχει βγει μέχρι τις 17 Ιουλίου, δεδομένου ότι τα πλέι οφ ολοκληρώνονται στις 19 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι σχεδόν όλοι οι μάρτυρες, πλην ενός, θα εξεταστούν με τηλεδιάσκεψη. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους μάρτυρες που έχει καλέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Χρήστος Πανόπουλος αλλά και ο νέος διαχειριστής της Vialand Δήμος Τζιώρτζης.

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος εδώ και καιρό γιατί αυτή η εκδίκαση στηρίζεται στην προσφυγή και στο υπόμνημα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια εδώ και μήνες με τους Έλληνες δικηγόρους και τον Ελβετό ώστε και η προσφυγή και το υπόμνημα να είναι από νομική άποψη όσο πιο καλά δεν γίνεται. Και οι 4 δικηγόροι συνεργαστήκαμε στην εντέλεια.

Πιο καλά δεν μπορούσε να γίνει από νομική άποψη, το αποτέλεσμα δεν το ξέρω. Τα θεμέλια της Δευτέρας έχουν ήδη τεθεί. Οι μάρτυρες θα εξεταστούν απλά τη Δευτέρα. Θα μιλήσουν και οι ειδικοί. Ο κ. Ιμπαρόλα με τη βοήθεια του κ. Μαυρομάτη που τα ξέρει θαυμάσια τα θέματα».

Για το αν οι μάρτυρες θα καταθέσουν με τηλεδάσκεψη: «Οι περισσότεροι θα είναι με τηλεδιάσκεψη. Ο κ. Τέλλης του εμπορικού δικαίου θα είναι εκεί, οι υπόλοιποι εδώ. Τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα βγει και η απόφαση. Στις 19 Ιουλίου τελειώνει το πρωτάθλημα μέχρι 17 θα έχει βγει η απόφαση για να προλάβει τη λήξη του πρωταθλήματος».

Στην επισήμανση ότι τη Δευτέρα θα κριθεί το έννομο συμφέρον του Ολυμπιακού o Τάκης Μπαλτακος τόνισε: «Ο Ολυμπιακός πανηγύριζε, αλλά έχουμε πει πως το έννομο συμφέρον του θα κριθεί τη Δευτέρα. Εγώ το έχω πει πολλές φορές, δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία κι αυτό θα αποδειχθεί. Με αφήνουν αδιάφορο οι επιθέσεις του Ολυμπιακού».