ΕΠΣ Θράκης: Παρέμεινε στον Πανθρακικό ο «νέος Ρονάλντο» παρά το φλερτ με το εξωτερικό

Ανανέωσε με τον Πανθρακικό ο νεαρός ποδοσφαιριστής Αλπασλάν Ταχσίν, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε τον διεθνή Τύπο που τον χαρακτήρισε μάλιστα ως τον «νέο Ρονάλντο».

Ο νεαρός κομοτηναίος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην Ευρώπη και για τον λόγο αυτόν τον παρακολουθούν μεγάλες ομάδες.

Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόμα, Σεβίλλη, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ, Γιουβέντους, Ίντερ και Μπεσίκτας είναι οι ομάδες που φέρονται να τον έχουν τσεκάρει, να τον παρακολουθούν και να έχουν προσπαθήσει χωρις επιτυχία να τον κάνουν δικό τους.

Αν και μετά και το πρόσφατο ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτήρισε «νέο Ρονάλντο» υπήρχε η αίσθηση ότι τελικά θα αποχωρήσει για το εξωτερικό, ίσως και λόγω ηλικίας (ειναι 16 ετών και δεν έχει τελειώσει ακόμα σχολείο) αποφάσισε τελικά να ανανεώσει με τον Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αλπασλάν Ταχσίν.
Ο νεαρός Αλπασλάν ήρθε στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2020 και αποτελεί ένα ακόμα μέλος του νέου μας Project, πάνω στο οποίο κτίζεται ο νέος Πανθρακικός!
Προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και από την πρώτη του μέρα στην ομάδα μας μπήκε στο κλίμα του Πανθρακικού!
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τον πυρσό στο στήθος!