ΕΠΣ Έβρου: Δέκα ανανεώσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ριζίων

Η ΠΑΕ Ριζίων προχώρησε στην ανανέωση μεγάλου μέρους από το περσινό κορμό της για την σεζόν 2020-2021.

Συνολικά ανακοίνωσε μια 10άδα παικτών που θα συνεχίσουν στον σύλλογο του Βορείου Έβρου για την σεζόν 2020-2021.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές: Οσανλή Πέτρο, Κελαποστόλου Γεώργιο, Καστρινό Κωνσταντίνο, Θυμνιούδη Απόστολο, Γκαρελίδη Παύλο, Κιοτσίκη Δημήτριο, Ντινούδη Απόστολο, Σπαράκη Χρήστο, Παπιντζούδη Χρυσοβαλάντη και Στανιογλούδη Δημήτριο, οι οποίοι θα είναι μέλη του ρόστερ της ομάδας μας και για την νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21!!!!

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνέχεια των ανανεώσεων, καθώς σκοπός της διοίκησης και των προπονητών μας είναι να παραμείνει όλο το περσινό, πετυχημένο ρόστερ μας!!!!

Μετά το τέλος των ανανεώσεων, θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις των μεταγραφών μας, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, έτσι ώστε η νέα αγωνιστική χρονιά να μας βρει έτοιμους να πρωταγωνιστησουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, με όποια μορφή και αν πραγματοποιηθούν αυτά!!!! Όπως έχουμε ξαναπεί λοιπόν ” Τα καλύτερα έρχονται”.