Β’ Εθνική: Ενθουσιασμός Μαραβέγια για τη νέα συνεργασία του με τον κόουτς Μαγιάννη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Χρήστου μαραβέγια με τον Λεύκιππο Ξάνθης, ο αθλητής έκανε δηλώσεις στην σελίδα της ομάδας σχετικά με την ερχόμενη σεζόν αλλά και την παλιότερη συνεργασία του με τον κόουτς Μαγιάννη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μαραβέγια:

«Εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Είναι κάτι πολύ ωραίο το ότι θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Μαγιάννη (σ.σ. τον είχε προπονητή στην εφηβική ομάδα του Αστέρα Καβάλας). Είχαμε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και έχουμε πολύ καλή σχέση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δώσω το 100% σε ατομικό επίπεδο. Θα ήθελα να καθιερωθώ. Το τι θα «βγει» γενικότερα μέσα στη χρονιά, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Λεύκιππο και ότι είναι μια «οικογένεια». Μου άρεσε πολύ η ομάδα και επέλεξα να έρθω. Αγωνιζόμενος στη Β’ Εθνική, θεωρώ ότι θα πάρω περισσότερο χρόνο αλλά και εμπειρία.
Σίγουρα είναι σημαντικό αυτό, καθώς στην Α1 και στην Α2 έζησα πράγματα που μπορεί να μην ζήσουν άλλοι αθλητές στην ηλικία μου. Όλα αυτά θα με βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προκειμένου να «βγάλω» κάτι καλύτερο»