Τριήμερο στην ΕΠΟ λόγω… επετείου του Euro2004! Άγνωστο αν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα οι ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης

Στην απόφαση να… μεταφερθεί για την Δευτέρα η καθιερωμένη πλέον αργία της 4ης Ιουλίου προχώρησε η ΕΠΟ.

Οπως είναι γνωστό, εδώ και μερικά χρόνια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει καθιερώσει ως αργία την επέτειο της κατάκτηση του Euro2004 και κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου παραμένουν κλειστές οι υπηρεσίες της – αλλά και οι γραμματείες όλων των ΕΠΣ της χώρας.

Φέτος η 4η Ιουλίου έπεσε Σάββατο αλλά στην ΕΠΟ αυτό δεν δημιούργησε πρόβλημα. Απλά μετέφεραν την αρgία για την Δευτέρα και έτσι δημιουργήθηκε ένα ωραιότατο τριήμερο σε όλους τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από την ΕΠΟ αλλά είναι άγνωστο αν θα τηρήσουν το παράδειγμά της και οι ΕΠΣ της χώρας και ειδικότερα οι τρεις του γεωγραφικού διαμερίσματος της Θράκης.

Καμία σχετική ανακοίνωση δεν υπήρχε ως το μεσημέρι του Σαββάτου, 16ης επετείου από την ημέρα που η Ελλάδα έγινε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, από τις ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι οι υπηρεσίες της δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, επ’ ευκαιρία της επετείου κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ομάδα το 2004.