Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από τη Θαλασσιά ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης

Έπειτα από μία σεζόν στην οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Ετσι αποδείχθηκε σύντομη και η δεύτερη θητεία του 22χρονου (23-3-1998) Κομοτηναίου ποδοσφαιριστή, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Απόστολου Κουτρουλού ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020-2021.

Όπως προαναφέρθηκε, αυτό ήταν το δεύτερο πέρασμα του Βουλγαρίδη από τους πρωταθλήτες του Νομού Ξάνθης, καθώς είχε ξαναβρεθεί στο ρόστερ τους το 2016, όταν και είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Ορφέα Ξάνθης.

Προηγουμένως, είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ενώ συνέχισε στους Νέους της ΠΑΕ της Ξάνθης. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Δόξα Σώστη, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ορφέα Ξυλαγανής.

Το 2019 έκανε παρόμοιο δρομολόγιο με εκείνο του 2016, καθώς αγωνίστηκε εκ νέου στον Ορφέα Ξάνθης για να ξαναβρεθεί έπειτα στο ρόστερ της Θαλασσιάς. Δεν είναι ακόμα γνωστό σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.