ΕΠΣ Έβρου: Με 11 άτομα και πρόεδρο Σιγρέκη το νέο ΔΣ του Ορέστη Ορεστιάδας! Όλα τα ονόματα

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ορέστης Ορεστιάδας γνωστοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, στο οποίο παρατηρείται συστράτευση ανθρώπων του ποδοσφαίρου της περιοχής αλλά και έντονη παρουσία των παλαιμάχων της ομάδας με πρόεδρο τον Αθανάσιο Σιγρέκη.

Προηγήθηκαν δύο τακτικές γενικές συνελεύσεις, (η πρώτη ήταν απολογιστική ενώ η δεύτερη εκλογική) στις 14 και 28 Ιουνίου 2020 και η διενέργεια μυστικής ψηφοφορίας των παρευρισκόμενων μελών παρουσία δικαστικής αντιπροσώπου. Η πρώτη συνεδρίαση και κατανομή των αξιωμάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου, οπότε και συνήλθε σε σώμα.

Σύμφωνα με την κατανομή των αξιωμάτων, τα Μέλη της Διοίκησης του Ορέστη Ορεστιάδας είναι τα παρακάτω:
Πρόεδρος: Σιγρέκης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος Α’: Μποϊδανίδης Δρόσος
Αντιπρόεδρος Β’: Τζιρατούδης Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας: Μετζιδιές Νικόλαος
Ταμιας: Μυλωνάς Γεώργιος
Έφορος Ανδρικής: Γιατσίδης Ευάγγελος
Έφορος Ακαδημιών: Παπαδόπουλος Κων/νος
Μέλη: Κώστογλου Ιωάννης, Αθανασιάδης Ιωάννης, Δημητρακάκης Αντώνιος, Θεμελής Θωμάς
Υπεύθυνοι Ακαδημίας: Παπαδόπουλος Κων/νος, Αθανασιάδης Ιωάννης, Θεμελής Θωμάς, Κώστογλου Ιωάννης
Εξωτερικοί συνεργάτες: Κεμαλής Δημήτριος του Ιωάν., Αλεξακούδης Αντώνιος, Μαντατζής Θεόδωρος, Δόβρης Πολύμερος και Κούκλατζης Νικόλαος.

«Οι εξωτερικοί συνεργάτες είναι φίλαθλοι και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, αλλά δέχτηκαν ή προσφέρθηκαν να είναι κοντά στη Διοίκηση και με διάθεση να βοηθήσουν όπου χρειασθεί, άνευ χαρτοφυλακίου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακόμα αναφέρεται: «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, με επικεφαλής το νέο πρόεδρο κ. Σάκη Σιγρέκη, εμπνεόμενο από την Ιστορία του Συλλόγου και διακατεχόμενο από το πρέπον φίλαθλο πνεύμα, καλεί όλους τους φιλάθλους της περιοχής μας, να είναι όσο γίνεται πιο κοντά του, υλικά και ηθικά, ώστε αυτό να εργασθεί απρόσκοπτα για την επίτευξη των στόχων που θέτει και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την όσο γίνεται πιο αξιοπρεπή λειτουργία όλων των τμημάτων του Συλλόγου, ούτως ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον σε ό,τι αφορά στην ομάδα μας, να αναδείξει τα ταλαντούχα νέα παιδιά, τα οποία αγαπούν το ποδόσφαιρο και παράλληλα να ωφελήσει αθλητικά και οικονομικά και την πόλη μας. Η οποιαδήποτε βοήθεια βέβαια είναι ευπρόσδεκτη. Οι απαιτήσεις ειδικά στα τμήματα υποδομής είναι μεγάλες».