Υπέγραψε για τρία χρόνια στον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Τόλης Τσιλιγγίρης

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι κι επισήμως ο 19χρονος Ξανθιώτης τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης, οπως έγραψε από το πρωί το ThrakiSportS.

Την απόκτηση του ιδιαίτερα αγαπητού στην Θράκη αλλά και στην Θεσσαλονίκη Τόλη, που μέχρι πρότινος άνηκε στον Άρη αλλά δεν ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα της Κύπρου.

Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα. Ηδη μάλισα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας, στην οποία υπενθυμίζεται ότι είναι προπονητής ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτης και προπονητής της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης

Η ανακοίνωση εχει ως εξής:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο Απόστολος είναι γεννημένος στις 06/09/2000 (19 ετών) και παίρνει θέση στον κατάλογο Β/.

Η συνεργασία είναι τριετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέρσι με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού σε 3 αγώνες της Super League και να βρίσκεται στον πάγκο για 11 αναμετρήσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ19.

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος».