Είναι επίσημο! Αποσύρθηκε από την Volley League ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Η επιστολή του στην ΕΣΑΠ

Μαύρη σελίδα στην χρυσή ιστορία του πρόσθεσε σήμερα και επίσημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Μe επιστολή που απέστειλε η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης προς το ΔΣ της ΕΣΑΠ δηλώνει πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Volley League της σεζόν 2020-21.

«Σας ενημερώνουμε πως με τη συνεδρίαση της 30/6/2020 του Δ.Σ. του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός αποφασίζουμε να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα A1 περιόδου 2020-21», αναφέρει η επιστολή του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός που ήδη πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 1076.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάεχει επιστροφή. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γίνεται η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από την Α1 Ανδρών μετά την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ερωτηματικό είναι αν και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, ενώ επίσης ερωτηματικό είναι αν και από ποια ομάδα θα αντικατασταθεί.

Αν πάμε στη λογική ότι δυο ομάδες από βορρά αποχωρούν, θυμίζουμε ότι οι δύο επιλαχούσες ομάδες μετά τον Φιλιππο Βέροιας στην Α2 Ανδρών ήταν οι ΑΕ Κομοτηνής και ο Αθλος Ορεστιάδας. Το ThrakiSportS έχει αποκαλύψει ότι άτυπα είχαν γίνει κρούσεις σε αυτές.

Πλέον το ερωτημα είναι αν θα θελήσουν την άνοδο στην Volley League. Αν την θελήσουν, το πιο σίγουρο είναι ότι θα την πετύχουν εφόσον την διεκδικήσουν…