Super League: Ο έλεγχος των Θρακιωτών στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ! Πανηυρίζουν Τόρο και Μάνταλος

Η εμβόλιμη πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League αποδείχθηκε πανηγυρική για τον Ξανθιώτη αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη αλλά και για τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο.

Ο πρώτος μπορει να μην αγωνίστηκε ούτε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, είδε όμως την ομάδα του να κερδίζει έστω και δύσκολα τον ΟΦΗ με 2-1 και αμέσως άρχισαν τα επίσημα πανηγύρια για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος αφού η διαφορά πλέον εκτοξεύθηκε στους 22 βαθμούς – με αποτέλεσμα να μην καλύπτεται στις εναπομείνασς 5 αγωνιστικές ακόμα και αν υποτεθεί ότι θα επιστραφούν από το CAS οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε για να εξασφαλισει τον τίτλο από σήμερα, την ήττα με 2-0 του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε μέσα στην Τούμπα με τον Μανταλο να ξεκινά το ματς και να δίνει άλλο αέρα στο παιχνίδι της, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Βασικός και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας. Για τον ΠΑΟΚ κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενώ στον πάγκο έμεινε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Τέλος, νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Άρη, από τον οποίον απουσίαζαν καθώς αποχώρησαν με το τέλος του Ιουνίου από την ομάδα ο πρώην του Πανθρακικού Νικολά Ντιγκινί και ο Ξανθιώτης γκολκίπερ Τόλης Τσιλιγγίρης.