ΕΠΣ Θράκης: Τον 16χρονο Γιάννη Τοπαλίδη απέκτησε η Ελπίδα Σαπών

Ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Θράκης τον 16χρονο Γιάννη Τοπαλίδη απέκτησε η Ελπίδα Σαπών από τον Ορφέα Ξυλαγανής.

Συγκεκριμένα ο γεννημένος στις 17 Μαρτίου του 2004 μεσοεπιθετικός αφού μπορέι να αγωνιστεί στα ακρα της επίθεσης και ως επιτελικός μέσος παρά τις προτάσεις από αρκετές ομάδες της Ροδοπης προτίμησε την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου που και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο αριστούχος μαθητής α’ λυκείου που μιλά καλά αγγλικά και γερμανικά προσπαθώντας να συνδυάσει την μπαλα με την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο, και μαθητής του Παναγιώτη Γκουτσίδη με τον οποίο κανει ατομικές προπονήσεις ξεκινησε το ποδόσφαιρο στα 5 του από την ομάδα του χωριού του την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου και κατοπιν για μια τριετία βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού μέχρι την διάλυσή τους.

Ακολούθησε η ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής και η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία σημειώνοντας και 3 τέρματα αν και μόλις 15 ετών. Φέτος αγωνίστηκε με την Αναγέννηση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και από το Γενάρη συνέχισε στον Ορφέα Ξυλαγανής σκοράροντας για ακόμα δύο φορές μέχρι την ξαφνική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοιού.
2020: με τη νέα σεζόν, αποτελεί το νέο απόκτημα της «ΕΛΠΙΣ» Σαπών, προσδοκώντας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα

Αυτή έιναι η τρίτη μεταγραφή απο την Ξυλαγανη μετά τους Παπαγεωργίου και Μαρουντά για την Ελπίδα Σαπών που πάει να πραγματοποιήσει μια σημαντικη μεταγραφή που ίσως αλλάξει τα δεδομένα του πρωταθλήματος.