ΕΠΣ Θράκης: Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση αναλαμβάνοντας πρόεδρος του ιστορικού Πόντου Θρυλορίου ο Μιχάλης Κακουλίδης

Και επίσημα ο Μιχάλης Κακουλίδης ανέλαβε την προεδρία του ιστορικού Πόντου Θρυλορίου, συνεχίζοντας μια μακρά οικογενειακή παράδοση αφού πριν 40 χρόνια στην ίδια ομάδα ήταν πρόεδρος ο πατέρας του Χρήστος.

Ο ίδιος έγραψε:

Μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδος αποδεχθηκα την ομόφωνη πρόταση των μελών και αναλαμβάνω την διοικητική ευθύνη τού Πόντου Θρυλοριου 40 χρόνια μετά από τον πατέρα μου ως Πρόεδρος της αυτοκρατορικής ομάδος της Ροδόπης!!!
Ευχαριστώ τον απερχόμενο πρόεδρο Ανέστη Σαπρανιδη και τον αντιπρόεδρο Νίκο Τοπαλιδη για την τιμητική πρόταση και για την προσφορά τους στην ομάδα καθώς ήταν τεράστια η συνεισφορά τους στην επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής ομάδος..
Με πρόταση μου που έγινε ομόφωνα δεκτή και θα υλοποιηθεί στην Γενική Συνέλευση ανακηρύσσεται ο Ανέστης Σαπρανιδης ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ του ΠΌΝΤΟΥ καθώς αναγνωρίζεται η προσφορά του στην ομάδα εδώ και 40 χρόνια..
Ο ΠΟΝΤΟΣ αλλάζει σελίδα στηριζόμενος πάντα στα ιδανικά που διαμορφώνει η καταγωγή μας και η ιστορικότητα της ομάδος..
Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ!!!!