Α2 Γυναικών: Επιστρέφει στην Αργώ Βόλου η Παρισάκη

Στην πατρίδα της τον Βόλο και την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε επιστρέφει η πρώην παίκτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης, Ιωάννα Παρισάκη.

Η 23χρονη ακραία επιστέφει για να βοηθήσει με την εμπειρία της την νεοφώτιστη στην Α2 Γυναικών ομάδα του Βόλου την νέα χρονιά ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και αντιμέτωπη με την πρώην ομάδα της, την Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αργούς Βόλου:

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στην γυναικεία ομάδα της Αργους μιας από τις πλέον κορυφαίες παίκτριες του Ελληνικού Βόλεϊ ,της Ιωάννας Παρισάκη. Η αθλήτρια με τις τεράστιες επιτυχίες πήρε την μεγάλη απόφαση και αφήνοντας πίσω προτασεις μεγάλων ομάδων Α1 κατηγορίας επιστρέφει στην γενέτειρα της και στην ομάδα της Αργούς για να την βοηθήσει στην δύσκολη πλέον κατηγορία της Α2.
Η Ιωάννα που ξεκίνησε τα βήματα της στην ΑΡΓΩ, αγωνίσθηκε στην συνέχεια στην Νίκη Αλεξανδρούπολης Α2 για 3 χρόνια και έπειτα μετακινήθηκε στο Α.Ο.Αιγάλεω (pre League) όπου αγωνίσθηκε την σεζόν 2019-2020.Έχει πλούσιο βιογραφικό και στο Beach volley με την Εθνική Νεανίδων .
. 1η θέση Κ20 Βαλκανικό Αλβανία
. 3η θέση Κ20 Βαλκανικό Ελλάδα
.1η θέση Κ20 Πανελλήνιο Ελλάδα
. 9η θέση Ευρωπαϊκό Κ20 Κύπρος
.4η θέση master Γυναικών 2013
.1η θέση Κ20 Βαλκανικό Ρουμανία
. 9η θέση Ευρωπαϊκό Κ22 Ελλάδα
. 4η θέση Βαλκανικό Γυναικών Ελλάδα
. 3η θέση Βαλκανικό Κ22 Σκοπια
.2η θέση master Γυναικών 2016
.1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη 2016.
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης.
Μια κορυφαια αθλήτρια με κύριο στοιχείο της τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και την σεμνότητα πάρα τις τεράστιες επιτυχίες η Ιωάννα θα ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος στην πόλη μας.
Με την επιστροφή της Ιωάννας Παρισάκη στην ΑΡΓΩ η επίτευξη των φετινών στόχων θα γίνουν πραγματικοτητα.
Καλώς ήρθες Ιωάννα μας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες τόσο σε προσωπικο όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.”