Ύποπτη στοιχηματισμού η λευκή ισοπαλία του Βόλου με την προσεχή αντίπαλο του ΑΟΞ Λαμία

Ως ύποπτο στοιχηματισμού αναφέρει η ιστοσελίδα «Bookmakers.gr» την αναμέτρηση Βόλος – Λαμία που έληξε 0-0 για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ. Το δημοσίευμα για το Βόλος – Λαμία 0-0 μάλιστα, αναπαρήγαγε και η ιστοσελίδα lamiaole.gr.

Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής – και ενδιαφέρει τους Θρακιώτες για τον επιπρόσθετο λόγο ότι όχι μόνο αφορά τα πλέι άουτ όπου δίνει τη μαχη της η Ξάνθη αλλά και επειδή ο προσεχής αγώνας του ΑΟΞ ειναι με την ομάδα της Θράκης το Σάββατο:

«Λίγα 24ωρα από τη σκόνη που «σήκωσε» η ήττα της Λαμίας από τον Πανιώνιο και οι υποθέσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου για στοιχηματική… ανωμαλιά, τεράστια εντύπωση προκάλεσε απόψε το 0-0 των Φθιωτών με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ο τζίρος που συγκέντρωσε το εν λόγω παιχνίδι.

Η πτωτική τάση της ισοπαλίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το ποντάρισμα που αυτή πήρε ΠΡΙΝ τον αγώνα, το καθιστούν τουλάχιστον ύποπτο, δεδομένου πως βαθμολογικά το ισόπαλο αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες (εξασφάλιζαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία).

Αυτό που πάντως προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά, είναι ο τζίρος που συγκέντρωσε το ποντάρισμα στο «Χ». Ενδεικτική είναι η κατάσταση στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο του κόσμου, την «Betfair».

Εκεί, στις περίπου 370.000 λίρες που παίχτηκαν στην αναμέτρηση, οι 350.000 αφορούσαν το ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο εν τέλει επιβεβαιώθηκε. Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 95% και με βάση τη δυναμική των ομάδων, σχεδόν 50 φορές πάνω από το κανονικό. Τεράστιο!

Είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση από στοιχηματικής άποψης θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, με την απόδοση της ισοπαλίας να «κατρακυλάει» ακόμα και στο 1.50 σε πολλές πλατφόρμες με τη σέντρα. Κι όλα αυτά, ενώ είχε ανοίξει κοντά στον τριπλασιασμό».