Super League: Η άγνωστη οικογενειακή σχέση του Σάββα Παντελίδη με τον αδικοχαμένο Σκαφτούρο

Η είδηση του άδικου χαμού του Παναγιώτη Σκαφτούρου σε τροχαίο στη Σαντορίνη την Πέμπτη, βύθισε στη θλίψη όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά, αλλά και την οικογένεια του Σάββα Παντελίδη. 

Ο αδικοχαμένος πρώην ποδοσφαιριστής, ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια του πρώην προπονητή του Πανθρακικού και νυν τεχνικού της ομάδας του Ατρόμητου, ενώ είχε μια πολύ καλή και μεγάλη φιλία με τον μεγάλο γιο του Έλληνα τεχνικού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορούσε να ξεχάσει τον Σκαφτούρο, του οποίου η κηδεία έγινε την Δευτέρα το πρωί κι ο ίδιος δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγω των υποχρεώσεων του Ατρόμητου.

Έτσι, πριν μιλήσει για τη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στον χαμό του άτυχου Παναγιώτη και του αφιέρωσε τη νίκη, ενώ έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συγκεκριμένα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ: 

«Πριν σας απαντήσω θέλω να πω κάτι προσωπικό. Επειδή λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας δεν μπορούσα να είμαι μαζί της, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου σε μια οικογένεια που “έχασε” το παιδί της και να αφιερώσω τη νίκη στον Παναγιώτη Σκαφτούρο. Ήταν ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά στο να είναι οικογένειά μου και θέλω να του την αφιερώσω και να πω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».