Γ’ Εθνική: Παραμένει στο Νέο Σιδηροχώρι ο «τενίστας» Λάμπρος Κωσταρέλης

Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο ταλαντούχος πρωην μέσος των ακαδημιών Πανθρακικού και Ξάνθης Λάμπρος Κωσταρελης.

Ο 18χρονος Κωσταρέλης (γεννηθείς στις 6/3/2002) που την περίοδο αυτή μετά τις πανελλήνιες δίνει τα αγωνίσματα ελπίζοντας να περάσει στα ΤΕΦΑΑ, ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Πανθρακικού, αγωνίστηκε στην ομάδα Κ15 και με την διάλυση της ομάδας, μετακόμισε για μια τριετία στην Ξάνθη όπου συνέχισε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 του ΑΟΞ.

Φέτος βοήθησε την Δόξα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά την ηλικία του και είναι στους υποψηφίους για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στο δοαγωνισμό του ThrakiSportS και την νέα σεζόν θα αγωνιζεται στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του, εαν περάσει στην Κομοτηνή. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, ασχολείται και με το τέννις.

Η ανακοίνωση της Δόξας: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Ν.Σιδηροχωριου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωσταρέλη Λάμπρο, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας για τον επόμενο ένα χρόνο.
Είναι γεννηθείς το 2002 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.
Ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.