Οι οκτώ αντιπρόσωποι της Θράκης στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

Από τις 10.00 το πρωί σε ξενοδοχείο στο Καβούρι της Βουλιαγμένης βρίσκεται σε εξέλιξη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην συνέλευση αυτή δίνει το παρών για πρώτη φορά ως εκπρόσωπος από την ΠΑΕ Ξάνθη το νέο μέλος του διοικητικού της συμβουλίου, ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας.

Ως τακτικός εκπρόσωπος από την ΕΠΣ Έβρου έχει δηλωθεί ο πρόεδρός της Παντελής Χατζημαρινάκης, ενώ δεν υπάρχει αναπληρωματικό.

Ως τακτικός εκπρόσωπος από την ΕΠΣ Θράκης συμμετέχει ο πρόεδρός της Μάνος Γαβριηλιδης που έχει ως αναπληρωματικό τον ταμία Χρήστο Κουκουλάκη.

Ως τακτικός εκπρόσωπος απο την ΕΠΣ Ξάνθης λαμβάνει μέρος ο αντιπρόεδρος της Γιώργος Τριάντης που εχει ως αναπληρωματικό τον Χρύσανθο Ζουρνατζίδη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι φυσικά στην αίθουσα της ΓΣ της ΕΠΟ είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης – αλλά αυτός μετέχει στην συνέλευση ως μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στο πλαίσιο της αποτροπής εξαπλωσης του Covid δεν δόθηκαν γραπτώς στους δημοσιογράφους τα χαρτιά με τους εκπροσώπους ενώ και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εστάλη με e-mail στους αντιπροσώπους που θα ψηφισουν (η φωτο ειναι αρχειου).