Γ’ Εθνική: Για 7η σερί χρονιά στο Άβατο ο «γκολεαδόρ» Κοσμάς Γκέκας

Για 7η συνεχή χρονιά θα παραμείνει στον Άρη Αβάτου το βασικότερο επιθετικό γρανάζι του, Κοσμάς Γκέκας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή του Άρη για 3η σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Έχοντας φανέλα βασικού στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του Αβάτου την περασμένη, πλέον, σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Γκέκας σημείωσε 12 τέρματα όντας ο 1ος σκόρερ του Άρη και 3ος στον 1ο όμιλο της κατηγορίας.

Όντας πλέον ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Αλέκου Ξανθόπουλου, ανανέωσε για 7η συνεχή χρονιά έχοντας ζήσει με αυτή τις μεγάλες στιγμές της ανόδου από την ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και τη σπουδαίοτερη στιγμή στην ιστορία του Αβάτου, τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος. Κορυφαία στιγμή του ίδιου με την φανέλα του Ξανθιώτικου συλλόγου αποτελεί η κατάκτηση με δικό του γκολ του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2017.

Στην ομάδα ο εκ Πτολεμαίδας 24χρονος φορ βρίσκεται από την πρώτη μέρα μετά την είσοδό του στο Πολυτεχνείο Ξάνθης (Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοικησης) και νωρίτερα αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

Μαζί στην οικογένεια μας για 7η χρονιά μία από τις σημαίες μας. Ειναι τιμή μας να σε έχουμε δίπλα μας Κοσμά. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να συνεχίσεις να πυροβολείς με τον Άρη Αβατου και την νέα χρονιά