ΕΠΣ Θράκης: Κρητική ενίσχυση στην Ελπίδα Σαπών με τον πρώην του ΟΦΗ Θανάση Τζωρτζάκη

Μια ακόμη προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προχώρησε η Ελπίδα Σαπών αποκτώντας από την Αναγέννηση Παγουρίων τον Θανάση Τζωρτζάκη.

Ο 18χρονος (γεννημενος στις 13/09/01) αμυντικός και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κατάγεται από το Ηράκλειο και πέρυσι στην πρωτη του χρονιά στην πόλη ξεχώρισε από την ουραγό ομάδα των Παγουρίων.

Αγωνιζεται ως δεξι μπακ-χαφ ωστοσο πέτυχε 4 τέρματα στο πρωτάθλημα και ήταν ο πρωτος σκόρερ της ομάδας και είναι από τους υποψήφιους στο διαγωνισμό του Thrakisports για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο προ μιας δεκαετιας στα από τις ακαδημίες του Λίντο και στα 14 του συνέχισε στα Κ15 του ΟΦΗ αγωνιζόμενος μέχρι τα Κ19. Επίσης ήταν μέλος της μικτης Ηρακλείου απο την προπαιδων εως και την νέων φτανοντας μέχρι τον τελικό των νέων χάνοντας από τις Σέρρες.

Ο Τζωρτζάκης αποχαιρέτησε την ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων: Θέλω να ευχαριστήσω την ομαδα της Αναγέννηση Παγουρίων τον προεδρο Χρήστο Σταθάκη και τον προπονητή Δημητρη Μπιλιλή για την ευκαιρία και την βοήθεια που μου έδωσαν ερχόμενος στην Κομοτηνή από την Κρητη. Τους εύχομαι, πάντα επιτυχίες, να έχουν μια καλή χρόνια και κυρίως υγεία!