Το πανό «Iasmos Hellas» στο νοκ άουτ Ιταλία-Αυστραλία του Μουντιάλ 2006 ένα ζεστό απόγευμα στο Καϊζερσλαόυτερν

Δευτέρα βράδυ, 29ης Ιουνίου 2020. Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον και έχοντας ξεμείνει στην ΕΡΤ Sports από την προηγηθείσα μετάδοση της Super League, παίζει σε εικόνα 4:3 τον αγώνα νοκ άουτ της μετέπειτα πρωταθλήτριας κόσμου Ιταλίας με την Αυστραλία για την φάση των 16 του Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία.

Ο αγώνας διεξήχθη στο στάδιο του Καϊζερσλάουτερν, την μετάδοση κάνει ο Γιώργος Τραπεζανίδης (έκανε σήμερα και σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook), στο σχόλιο ο «Γερμανος» Ανδρέας Ναούμης και καποια στιγμή εκεί στο 18ο λεπτό ακους τους έλληνες σπορκάστερς να σχολιάζουν τις ελληνικές παρουσίες στο γήπεδο.

«Είδαμε και δύο τουλάχιστον πανό με ελληνικό ενδιαφέρον. Ενα Hellas Μελβούρνης πίσω από το ένα τέρμα αλλά και ένα Iasmos Hellas. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δίνουν το παρών παντού», το σχόλιο του Τραπεζανίδη και αυτόματη η απορία: ποιος μπορεί να ήταν ο τυχερός που τέτοιες μέρες 14 χρόνια πριν είχε την τύχη να δει αυτό το δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που για όσους δεν το θυμούνται και θέλουν να το δουν αυτή τη στιγμή στην μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της ΕΡΤ Sports, κρίθηκε στο 90′;

Αν μας διαβάζει – ας αποκαλυφθεί μαζί με μια φωτογραφία του ιστορικού πανό που είχε αναφέρει τότε η κρατική τηλεόραση…