Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ξάνθη! Μετά το ένα εκατ. προστίθενται άλλες 400.000 ευρώ

Σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά την Τρίτη η ΠΑΕ Ξάνθη. Οπως πληροφορείται το ThrakiSportS, με απόφαση του ΔΣ έχει συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην Ξάνθη για να ληφθεί σχετική απόφαση από τους μετόχους, δηλαδή την Insports, δηλαδή τους Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Με βάση το κείμενο της πρόσκλησης για την Εκτακτη Γενική Συνέλευση, οι μέτοχοι καλούνται να λάβουν απόφαση για «Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά τετρακόσιες χιλιάδες τρία και 0,50 ευρώ (400.003,50 €), με την έκδοση 36.530 νέων ονομαστικών μετοχών αξίας 10,95 € εκάστης». Θα ακολουθήσει τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού και η κωδικοποίησή του.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης στα νέα γραφεία της εταιρείας και στην απίθανη περίπτωση της μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική ΓΣ έχει οριστεί για την ίδια ώρα στις 06 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ξάνθη μέσα σε διάστημα μικρότερο του εξαμήνου. Οπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, στις αρχές της χρονιάς είχε πραγματοποιηθεί μια ακόμα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ξάνθη ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, τους τελευταίους μήνες οι Πανόπουλος και Συγγελίδης έχουν προχωρήσει και σε γενναία αύξηση του εταιρικού κεφαλαίου της Insports IKE, ιδιοκτήτριας εταιρείας της ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία επίσης ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ.