ΕΠΣ Δράμας: Επανεκλογή Χατζησαρόγλου με 29 ψήφους επί 45 σωματείων – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Ο συνδυασμός που είχε ως επικεφαλής τον Γιώργο Χατζησαρόγλου εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Δράμας λαμβάνοντας το απόλυτο των ψήφων από τα 29 σωματεία που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Ο αντίπαλος συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι» δεν συμμετείχε υποστηρίζοντας ότι η διενέργεια των εκλογών στη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι «αντικαταστατική». Και να συμμετείχε πάντως, αξίζει να τονιστεί ότι η δύναμη της ΕΠΣ Δράμας είναι 45 σωματεια ενώ είχαν δικαίωμα ψήφου τα 41.

Ο συνδyασμός «Καθαρό παιχνίδι» απέστειλε την συγκεκριμένη ανακοίνωση στα ΜΜΕ: «Ενόψει των αρχαιρεσιών που λαμβάνουν χώρα σήμερα δηλώνουμε ότι η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη διενέργεια τους είναι αντικαταστατική. Και τούτο δε διότι παραβιάζει το Καταστατικό της που η ίδια η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας τροποποίησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και με βάση την τροποποίηση αυτή, η θητεία της που έληγε τον Μάιο, παρατάθηκε έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Για τον λόγο αυτό δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε αντικαταστατικές αρχαιρεσίες».

Η ανακοίνωση προσθέτει τα εξής: «Έχουμε επίσης να σημειώσουμε τη ροπή της σημερινής διοίκησης να «τιμωρεί» με εξοντωτικές ποινές τα μη φιλικά προσκείμενα προς την ίδια σωματεία, ενώ κάνει τα στραβά μάτια ως προς τα φιλικά της σωματεία προκειμένου να συνεχίσει να διοικεί. Έτσι όμως αντί να συσπειρώνει διασπά τη συνοχή των μελών της, γεγονός που δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της ΕΠΣ Δράμας. Και ε-ντέλει, εν είδη υπόμνησης προς τη σημερινή διοίκηση, οι πράξεις και οι παρα-λήψεις σας ελέγχονται από τα δικαστήρια εφόσον κανείς δεν ευρίσκεται στο απυρόβλητο και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε».

Το κείμενο υπογράφεται από τους εξής: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΦΙΛ. ΔΟΞΑΤΟΥ), ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ),ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜ), ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ (Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ), ΚΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Ε.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ (Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ), ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΛΕΥΚΟΓΕΙΑ), ΝΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (Π.Α.Μ.Α.), ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ), Χ”ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Κ. ΒΡΟΝΤΟΥ)

Πριν την έναρξη των εκλογών κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα για την ακύρωσή τους τα οποία συζητήθηκαν την Παρασκευή και απορρίφθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μετά από όλα αυτά η διαδικασία ήταν τυπική με την παράταξη Χατζησαρογλου να λαμβάνει και τις 29 ψήφους όσων παραβρέθηκαν.

Μετά την εκλογή του ο Χατζησαρόγλου δήλωσε ότι «λυπάται» για την επιλογή των αντιπάλων του να μην μετάσχουν στη διαδικασία, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το δραμινό ποδόσφαιρο, αρκεί να μπορέσει να περάσει με ασφάλεια το δεύτερο κυμα κορονοϊου που αναμενεται απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη. Δείτε τις δηλώσει του στο βίντεο που ακολουθεί απο το dramasport: