Ανακοινώθηκε επίσημα! Φορά ξανά τα πράσινα ο Φώτης Παπουλής για τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Κύπρο

Από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Ομόνοια. Ο Φώτης Παπουλής θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα, μία Λίγκα την οποία γνωρίζει πλέον απέξω και ανακατωτά.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των ΟΦΗ, Πανθρακικού, Λαμίας, Αχαρναϊκού, Παναχαϊκής και Πυρσού Γρεβενών αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι σήμερα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες.

Και μπορεί να έχει φτάσει στην ηλικία των 35 ετών, αλλά δεν παύει να προσελκύει πολύ καλές προτάσεις. Όπως αυτή της Ομόνοιας, με τον Παπουλή να ποζάρει για πρώτη φορά με τα πράσινα της συγκεκριμένης ομάδας και να ξαναφορά τα πράσινα μετά τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιρετική είναι η πρόταση της Ομόνοιας προς τον Ελλαδίτη παίκτη, ο οποίος όμως κατάφερε να κερδίσει το δικαίωμα και να αγωνίζετα πλέον με την Εθνική Κύπρου. Ένα συμφέρον deal και για τις δύο πλευρές, το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μπιτζίδη.

Οι «τριφυλλοφόροι» βάζουν στο ρόστερ τους έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που γνωρίζουν τι να περιμένουν. Ο Φώτης Παπουλής αποτελεί μία δοκιμασμένη λύση. Τόσα χρόνια στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να σημειωθεί πως την επόμενη σεζόν η Ομόνοια θα διεκδικήσει από τον δρόμο των πρωταθλητών τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League και αυτό αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη.