ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε μια ενδεκάδα για την νέα σεζόν ο Άρδας Καστανεών

Την ανανέωση 10 ποδοσφαιριστών του ανακοίνωσε ο Άρδας Καστανεών ενόψει της νέας χρονιάς αλλά και την ένταξη στο ρόστερ ενός ακόμα.

Σκόπος του Άρδα είναι να διατηρήσει το υπάρχον ρόστερ και για την σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου, ενώ προμηνύονται και άλλες ανανεώσεις πέρα των 10 αυτών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας των Καστανιών:

Ανακοινώνουμε την παραμονή των ποδοσφαιριστών μας Άρη Χαρισιάδη, Κωνσταντίνο Ντινούδη, Στέλιο Μπαχτσεβανίδη, Στέλιο Ναλμπάντη, Σταύρο Τσιρούδη, Σπύρο Κασπαρίδη, Γιάννη Καμπακίδη, Γιάννη Γκαργκαβούζη και Αποστόλη Νικολαΐδη στο ρόστερ της ομάδας μας και για την νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21, καθώς και την ένταξη του νεαρού Γιώργου Ζαφειρούδη στην ομάδα μας, έχοντας όμως δικαίωμα συμμετοχής μόλις κλείσει το 14ό έτος της ηλικίας του.

Οι ανανεώσεις θα συνεχιστούν καθώς βασική πρόθεση του προπονητή και της διοίκησης μας είναι η παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών της περσινής ομάδας στο ρόστερ αυτής, κι έπειτα οι μεταγραφές.

Ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα μας, η δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, σε όποια μορφή κι αν διεξαχθεί τελικά.

70 χρόνια ήθους και χαρακτήρα…. Ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία!