Αγνοείται ο… Ζήσης Βρύζας! Δεν μπόρεσαν να τον βρουν για να καταθέσει ως μάρτυρας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Ούτε τη Δευτέρα 29/6 ξεκίνησε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η δίκη για την υπόθεση της λεγόμενης «Συμμορίας», για την οποία υπάρχει εισήγηση ακόμα και για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου.

Από την πλευρά του προεδρείου, ειπώθηκε ότι εξασφαλίστηκε η αίθουσα τελετών στο Εφετείο Αθηνών, όπου διεξήχθη και η δίκη του Koriopolis (αλλά και άλλες μεγάλες ποινικές δίκες), η οποία είναι μεγάλη και μπορεί να καλύψει  τις ανάγκες της ακροαματικής διαδικασίας. 

Με τη σύμφωνη γνώμη των κατηγορούμενων και των δικηγόρων τους λοιπόν, αποφασίστηκε η δίκη να διακοπεί εκ νέου, και να αρχίσει την Τετάρτη 1/7 στις 18.00, με την… τρίτη, έπειτα από δύο διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει το sdna, είναι η πρώτη φορά που θα γίνει πειθαρχική δίκη, εκτός των γραφείων της ΕΠΟ

Σε ότι αφορά τους μάρτυρες, την Πέμπτη 2/7 θα καταθέσουν Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος ενώ την προηγούμενη οι  Τάκης Φύσας, Χρήστος Σάββας και Φώτης Κωστούλας.

Στις 6/7 θα καταθέσουν Κύρος Βασάρας και Αλέξης Κούγιας και στις 8/7 Ιάκωβος Αγγελίδης, Σταμάτης Βελλής, και οι μάρτυρες υπεράσπισης Γιάννης Μώραλης και Σπύρος Παπαδάκος.

Στους μάρτυρες είναι και ο Ζήσης Βρύζας αλλά όπως είπε η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, δεν έχει καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί του (!!!;).

Επίσης ως μάρτυρες έχουν κληθεί οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Σταμάτης Βελλής που είναι όμως στο εξωτερικό.