Volley League: Δηλώσεις Μούχλια στο ThrakiSportS για τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ

Στo ThrakiSportS μίλησε ο Σουφλιώτης ακραίος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Μούχλιας ενόψει των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επιστροφή στα γήπεδα μετά τον Covid-19 αλλά και την προετοιμασία των “πράσινων” για τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο νεαρός ακραίος δήλωσε: «Σίγουρα όλος ο κόσμος βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω του covid-19. Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη και την χαρά να είμαστε από τα μόνα πρωταθλήματα βόλεϊ στον κόσμο που συνεχίζονται μετά την 3μηνη καραντίνα και να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο γήπεδο. Βέβαια πρωτόγνωρη κατάσταση βιώνουμε και εμείς οι αθλητές που καλούμαστε μετά από 3 σχεδόν μήνες αποχής από προπονήσεις και αγώνες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να φτάσουμε όσο τον δυνατόν πιο κοντά στο αγωνιστικό επίπεδο που βρισκόμασταν πριν και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Όσο για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι η προετοιμασία μας κύλησε ομαλά, έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, όλα όμως θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θα παραταχθεί χωρίς τους ξένους παίκτες του. Παρόλα αυτά οι Έλληνες παίκτες του είναι πολύ υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να προκριθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος».