Γ’ Εθνική: Δεν βγήκε «λευκός καπνός» για τη συμμετοχή του Εθνικού Σιδηροκάστρου

Άγνωστο παραμένει το αν ο Εθνικός Σιδηροκάστρου πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αν κατ’ επέκταση θα είναι αντίπαλος των ομάδων της Θράκης στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σημαδεύτηκε από τη μικρή προσέλευση μελών του Εθνικού κι έτσι απόφαση για συμμετοχή ή όχι στη Γ εθνική κατηγορία ως η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Σερρών δεν πάρθηκε.

Οπως αναφέρει ο Βασίλης Αναστασιάδης στην ΕΡΤ Σερρών, η διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου θα ορίσει νέα ημερομηνία της γενικής συνέλευσης και παράλληλα θα αποστείλει ονομαστικές προσκλήσεις σε φορείς και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας θέτοντας όλους στο Σιδηρόκαστρο προ των ευθυνών τους για το αν επιθυμούν να δούνε τον Εθνικό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού Σιδηροκάστρου είναι η εξής:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 26/6/2020 η προγραμματισμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εθνικού η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα και παράλληλα ως στόχο να ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του για τις μέχρι τώρα ενέργειες για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προσέλευση των μελών του συλλόγου ήταν πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην εξασφαλιστεί η απαιτούμενη απαρτία που απαιτείται προκειμένου να διεξαχθεί νόμιμα όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου. Κατά συνέπεια μετά από ενημέρωση του Προέδρου του Εθνικού Νίκου Μουντουλάρη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για την επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης και θα γνωστοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης».