ΕΠΣ Ξάνθης: Φιλικό «διαζύγιο» Ηρακλή Ζυγού με Γιάννη Δημητριάδη μετά από έξι χρόνια «γάμου» (+video)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ζυγού αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Δημητριάδης.

Μετά από έξι χρόνια «γάμου» εκδίδεται ένα «διαζύγιο» που πάντως, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση του ξανθιώτικου συλλόγου, είναι φιλικό και έρχεται ως αποτέλεσμα της γενικευμένης δύσκολης κατάστασης στην κοινωνία.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού (που συνοδεύεται και από ένα συγκινητικό βίντεο) έχει ως εξής:

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ… ΜΕΓΑΛΕΣ”!
⚽️🔵Η απόφαση πολύ δύσκολη αλλά οι συγκυρίες και οι καταστάσεις που επικρατούν στην κοινωνία την δεδομένη στιγμή, μας οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση, ώστε μετά από έξι ονειρεμένα χρόνια να χωρίζουν οι δρόμοι μας. Ο Γιάννης αγαπήθηκε από όλους, η προσφορά του τεράστια, πρώτα από όλα ως άνθρωπος και στη συνέχεια ως προπονητής, άλλωστε τα πολλά λόγια είναι περιττά και τα αποτελέσματα “μιλούν” από μόνα τους. Ο Γιάννης Δημητριάδης ανέβασε επίπεδα την ομάδα μας, συνδυάζοντας την παρουσία του με τις δύο εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών της ομάδας, Κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης (2015) και πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (2019) με την άνοδο και την ιστορική συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρα κείμενά για αυτή την 6χρονη κοινή μας πορεία, θα μείνουμε όμως στα ουσιώδη που αναφέρθηκαν παραπάνω, διότι η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και θα κρατήσουμε σαν ανάμνηση όλα αυτά που μας δένουν τα έξι αυτά υπέροχα χρόνια.
🙏Γιάννη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε εσένα και στην υπέροχη οικογένεια σου, στην προσωπική σας ζωή και στην προπονητική σου καριέρα.Θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας, ο δικός μας Γιάννης Δημητριάδης.
🔵⚽️Η “οικογένεια” του Ηρακλή Ζυγού💙