ΕΠΣ Έβρου: Με την ίδια «συνταγή» στον πάγκο ο Ατρόμητος Ασπρονερίου

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Ασπρονερίου ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος με πρωταρχικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Στη νέα προσπάθεια που κάνει ο Ατρόμητος Ασπρονερίου με απτότερων σκοπό να πρωταγωνιστήσει στη νέα χρονιά στη Α’ κατηγορία θα πορευτεί με την ίδια επιτυχημένη συνταγή με πέρσι.

Τόσο στον πάγκο όσο και εντός γηπέδου ήρθε σε συμφωνία να συνεχίζει και φέτος με τον πετυχημένο προπονητή Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ασπρονερίου:

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ:ΠΑΙΚΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ..ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ:ΜΕΓΑΛΕΣ..ΣΤΟΧΟΣ ΚΟΙΝΟΣ:ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ..!!ΤΟ ΠΟΥ ..ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..!!ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ Η ΥΓΕΙΑ !<<ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ 2020-2021⚽️⚽️⚽️>>