Super League: Δύο πρώην Θρακιώτες έβαλαν «στοπ» στον Παναιτωλικό κρατώντας τον κάτω από την Ξάνθη

Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την Ξάνθη στην μάχη της παραμονής για τα πλέι άουτ της Super League, αφού κόντρα ίσως στις περισσότερες προβλέψεις έμεινε στο 1-1 απέναντι στον ανανεωμένο Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του, στο Αγρίνιο.

Αν και οι φιλοξενούμενοι παροτσιάστηκαν στο γήπεδο με πολλά νέα παιδιά, αφού είχαν μείνει εκτός αποστολής αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες, ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα του και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο ως αρχηγός καθοδήγησε άψιγα τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο Μουνάφο ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Αστέρα, με το οποίο οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ ενώ η ομάδα της Τρίπολης έχασε σημαντικές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Ντάουντα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη.

Με την ισοπαλία αυτή ο Παναιτωλικός προσπέρασε και πάλι τον Πανιώνιο αλλά μόλις κατά έναν βαθμό, ενώ έπιασε στους 22 βαθμούς την Ξάνθη. Όμως επειδή η Ξάνθη έχει καλύτερα αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων φέτος, με το τελευταίο να είναι η ισοπαλία της περασμένης Κυριακής, ευνοείται και παραμένει στην προνομιούχο 13η θέση. Απομένουν βέβαια τρεις αγωνιστικές και η μάχη της ουράς έχει πάρει φωτιά.