ΕΠΣ Θράκης: Προσφεύγει στο Πρωτοδικείο Ροδόπης για ακύρωση της ΓΣ ο Πόντος Θρυλορίου

Ο Πόντος Θρυλορίου δια του εκπροσώπου του Μιχάλη Κακουλίδη ήταν το μόνο σωματείο που καταψήφισε τον οικονομικό απολογισμό της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Κακουλίδης στο ThrakiSportS, ο οικονομικός απολογισμός καταψηφίστηκε από τον Πόντο Θρυλορίου «καθώς παραβιάστηκε ο κανονισμός του καταστατικού το σωματείο μας θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο ζητώντας την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης».

Οπως εξηγεί ο Μιχάλης Κακουλίδης, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του καταστατικού υποχρεωτικά ο οικονομικός απολογισμός αποστέλλονται στα σωματεία για ενημέρωση. «Ουτε καν μας έδειξαν τίποτα..διαβασαν μια λίστα με 30 κωδικούς για έξοδα άλλη λίστα με 30 κωδικούς για έσοδα και ζήτησαν έγκριση απολογισμού..δεν γίνονται αυτα», ανέφερε ο Κακουλίδης.

Ο ίδιος προσθέτει: «Εμείς καταψήφισαμε και θα προσφύγουμε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης για ακύρωση της Συνέλευσης λόγω μη τήρησης των καταστατικών διατάξεων». Μάλιστα απέστειλε στο ThrakiSportS και το επίμαχο άρθρο του Καταστατικού που κατά την άποψη του Πόντου Θρυλορίου δεν εφαρμόστηκε και μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση την ΓΣ της ΕΠΣ Θράκης: