Β’ Εθνική: «Εύκολη απόφαση η παραμονή λόγω πολύ καλής σχέσης με τον πρόεδρο» λέει ο Φραντζέσκος Χρήστου

Ο Φραντζέσκος Χρήστου, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Λεύκιππο Ξάνθης για τέταρτη χρονιά, μίλησε στην σελίδα της ομάδας για την απόφαση που πήρε να συνεχίσει στον σύλλογο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην σχέση του με τον πρόεδρο Ματθαίο Σαββίδη αλλά και το όραμα του Λεύκιππου να αγωνιστεί μελλοντικά σε μεγαλλύτερες κατηγορίες. Αναλυτικά ο Φραντζέσκος Χρήστου ειπε:

«Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να παραμείνω. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Πρόεδρο, οπότε αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Το ήθελα εγώ, το ήθελε και η διοίκηση.
Η πρόοδος της ομάδας είναι τεράστια. Δεν υπάρχουν πολλά σωματεία στην Ελλάδα -νομίζω ότι είναι ελάχιστα αυτά- που λειτουργούν όπως ο Λεύκιππος, ο οποίος έχει πολύ καλή διοίκηση και πολύ καλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει έτσι, γιατί έχει έναν σκοπό και ένα όραμα.
Βάσει των λεγομένων του Προέδρου και των ανθρώπων της ομάδας, υπάρχει ένα όραμα στον σύλλογο και πιστεύω ότι θα το υλοποιήσουν κάποια στιγμή και ότι η ομάδα σιγά-σιγά θα ανέβει κι άλλες κατηγορίες.
Η ομάδα στελεχώθηκε έτσι, προκειμένου να φτάσει σε αυτό το σημείο. Εμείς και ο Μακεδονικός ήμασταν οι ομάδες που θα κατακτούσαμε τις δύο πρώτες θέσεις. Είτε πρώτη, είτε δεύτερη θέση, είναι κάτι που νομίζω ότι δεν μετράει τόσο, αν και είχαμε τον Μακεδονικό (σ.σ. εφόσον συνεχιζόταν το πρωτάθλημα) μέσα στην έδρα μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γινόταν, αλλά σε κάθε περίπτωση, το ότι ανεβήκαμε ως πρώτοι στη βαθμολογία, ήταν θετικό»
.