Στηρίζει τη νυν διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θεόφιλος Πυλιανίδης και άλλα δύο στελέχη του ΔΠΘ

«Πολύπειρα στελέχη με παρουσία σε όλα τα πόστα του κλασικού αθλητισμού δήλωσαν τη στήριξη τους στο σημερινό Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κώστα Παναγόπουλο και τον αυριανό Πρόεδρο Βασίλη Σεβαστή, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια Ομοσπονδία με σημαντικές αθλητικές επιτυχίες, αθλητική ανάπτυξη, αποκέντρωση στη βάση, οικονομική αυτονομία, διαφάνεια και ανεξαρτησία».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ με την οποία γίνεται γνωστό ότι «τη στήριξη τους στο έργο της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ εξέφρασαν 332 στελέχη, ανάμεσα τους 121 σωματεία απ’ όλη τη χώρα»

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο ότι στην λιστα που ακολούθησε, δεν αναφέρεται κανένα σωματείό από την Θράκη. Υπάρχουν όμως τρία στελέχη από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ανάμεσά τους ο καθηγητής Θεόφιλος Πυλιανίδης. Επίσης, ο αναπληρωτής καθηγητής Γιάννης Αθαναηλίδης που ως γνωστόν είναι μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης καθώς και η Βασιλεία Αρβανιτίδου.

Υπενθυμίζεται ότι με την αντίπαλη παράταξη της Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασισκου Αθλητισμού μετέχει ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ο προπονητής του Ρήσου Κομοτηνής και καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ Πέτρος Μαρτινίδης.