Πρωταθλήτρια μετά από 30 χρόνια η Λίβερπουλ – Νύχτα πανηγυρισμών (και) για τον… Τοροσίδη (+videos)

Η Λίβερπουλ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Αγγλίας μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι και κατακτά πλέον μαθηματικά το πρωτάθλημα της Premier League, 19ο στην ιστορία της αλλά πρώτο μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Το γεγονός προκαλεί πανηγύρια στο Λίβερπουλ αλλά και στους αναρίθμητους οπαδούς της σε όλον τον κόσμο με τα social media να έχουν κατακλυστεί εδώ και λίγη ώρα από πανηγυρικές φωτο και πολλά βίντεο. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πέρασμα των ετών, είχε γραφτεί πριν 10 χρόνια, το 2010, ότι η Λίβερπουλ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του Τόρο από τον Ολυμπιακό καθώς αποτελούσε διακαή πόθο του Ράφα Μπενίτεθ αλλα η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Ξανθιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν μικρό παιδί 5 ετών όταν η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει το τελευταίο της πρωτάθλημα και έφτασε πλέον 35 ετών, με τον μπαμπά του να μην ζει πλέον αλλά να έχει ο ίδιος δικά του παιδιά σε αυτήν την ηλικία.

Για αυτόν τον λόγο ταυτίστηκε ίσως με το βίντεο που ανέβασε το Bleacher Report για τα 30 χρόνια αναμονής ενώ από τα προσωπικά του social media ανέβασε και το βίντεο του καναλιού της ίδιας της ομάδας της Λιβερπουλ για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.