Οι Θρακιώτες που έζησαν από κοντά την έναρξη της φετινής συγκλονιστικής σεζόν της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κατέκτησε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια την Premier League. Αναδείχθηκε για 19η φορά πρωταθλήτρια Αγγλίας. Εκανε όλους τους φίλους της ανά τον κόσμο να συγκινηθούν και να πανηγυρίσουν το βράδυ της Πέμπτης.

Κάποιοι στην Θράκη είχαν όμως έναν λόγο παραπάνω. Είναι αυτοί που είχαν την έμπνευση να δουν από κοντά αυτήν την υπερομάδα του Κλοπ στην έναρξη της σεζόν όταν είχε έρθει ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στη γειτονιά μας και είχε αντιμετωπίσει την Τσέλσι για το UEFA Σουπερ Καπ στην Vodafone Arena της Κωνσταντινούπολης.

Εκεί είχαν σπεύσει και αρκετοί Θρακιώτες και το ThrakiSportS τον περασμένο Αύγουστο είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις για το γεγονός. Ανάμεσα στους Θρακιώτες που είχαν δει δια ζώσης την αρμάδα του Κλοπ στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο παλαίμαχος πλέον Αλεξανδρουπολίτης ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μιχάλης Φλώρος, ο Ορεστιαδίτης προπονητής των ακαδημιών της Ξάνθης Θανάσης Παρασχούδης, ο Ξανθιώτης τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ηλίας Κούλαλης και ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Στέφανος Δουμπουλάκης…