Με λεωφορείο ως την Θεσσαλονίκη η Ξάνθη και από εκεί με αεροπλάνο στην Αθήνα ενόψει Πανιωνίου

Δεν θα γλιτώσει την μικρή ταλαιπωρία η ομάδα της Ξάνθης στο ταξίδι της για την Αθήνα, ενόψει της αναμέτρησης το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη με τον ουραγό Πανιώνιο.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι το τρίτο σε διάστημα έξι ημερών για την ομάδα της Θράκης, μετά τα δυο στα Πηγάδια την Κυριακή με τον Παναιτωλικό και την Τετάρτη με τον Ατρόμητο.

Οι Ξανθιώτες είχαν διαμαρτυρηθεί και με επίσημη ανακοίνωση για αυτόν τον ορισμό αλλά δεν άλλαξε. Είχαν επισημάνει τα προβλήματα που υπήρχαν για την εξασφάλιση εισιτηρίων στις πτήσεις λόγω κορονοϊού.

Τελικά δεν θα ταξιδέψουν μεν για την Αθήνα με το λεωφορείο αλλά θα κάνουν έτσι περίπου το ένα τρίτο της διαδρομής. Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι λόγω των περιορισμών δεν υπήρχε διαθέσιμη πτήση από το Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας, αποφασίστηκε η Ξάνθη να πάρει το αεροπλάνο από την… Θεσσαλονίκη.

Ετσι, μετά την προπονηση στα Πηγάδια θα αναχωρήσει η αποστολή με λεωφορείο για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Μίκρας και από εκεί θα πετάξει για το “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας. Εκεί θα περιμένει άλλο λεωφορείο για να μεταφέρει τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας στο ξενοδοχείο που καταλύει.