Έβρος: Τούρκοι διακινητές μαχαίρωσαν πρόσφυγες προκειμένου να περάσουν στην Ελλάδα! (+video)

Πιέζουν με κάθε τρόπο

Οπως μεταδίδει το evros-news.gr, είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι διευκολύνουν, ακόμα και οι Στρατοφύλακες με τους στρατιώτες, τους μετανάστες να βρίσκουν περάσματα στον ποταμό Εβρο για να περάσουν στην Ελλάδα χωρίς να γίνει αποτροπή.

Κάποιοι διακινητές όμως… πιέζουν με κάθε τρόπο από την τουρκική πλευρά όσους θέλουν να περάσουν στη χώρα μας και για κάποιο λόγο εμφανίζονται… διστακτικοί.

Αυτοί που εμφανίζονται στο βίντεο (κάτω), το οποίο τραβήχτηκε χθες στην περιοχή των Μαρασίων Ορεστιάδας, είναι μάλλον Αφγανοί.

Ο ένας είναι τραυματισμένος με μαχαίρι στο χέρι και ζητούν όλοι μαζί βοήθεια για να τον παραλάβει η αστυνομία και να γίνει η περίθαλψή του.

Αυξάνονται

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους μετανάστες που μόλις είχαν περάσει από την περιοχή του Τριγώνου στην Ελλάδα.

Αλλωστε, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που καταφέρνουν και περνούν από διάφορα μέρη του ποταμού Εβρου στην περιοχή μας και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, η οποία ενημερώνει για συλλήψεις διακινητών και μεταναστών.

Πηγή: https://www.in.gr