ΕΠΣ Ξάνθης: Τέσσερις ανανεώσεις, μια αποχώρηση και μια επιστροφή στον Φίλιππο Δροσερού

Μετά την ανανέωση με τον προπονητή του Ρωμανό Κοντογιαννίδη, ο Φίλιππος Δροσερού προχώρησε σε μπαράζ ανακοινώσεων – ανανεώσεων, δείχνοντας ότι πρόθεση της ομάδας είναι να κρατήσει τον βασικό της κορμό που έφερε τον σύλλογο μια ανάδα από την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε από την σελίδα της στο facebook ότι παραμένουν στον σύλλογο οι Παναγιώτης Πεντεζίδης, Κυριάκος Κοντογιαννίδης, Πάνος Καρατζάς και Βαγγέλης Τσιλιγκός. Επίσης, επαναπατρίζεται από ττο εξωτερικό και θα ενισχύσει στον επιθετικό τομέα ο Τζεσούρ Ρεφίκογλου. Αντίθετα, αποχωρεί ο τερματοφύλακας Κυριαζής Δανδανόπουλος.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Κυριαζής Δανδανόπουλος για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νεα του ομάδα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Φιλιππου Δροσερού. Ακολούθησαν χρονικά αυτές για τις ανανεώσεις.

Η πρώτη ανέφερε: «Παραμένουν στην ομαδα μας και για την νέα χρόνια ο Παναγιώτης Πεντεζίδης και ο Kyriakos Kontogiannidis, τους ευχόμαστε ακομα μια καλη χρόνια με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Η δεύτερη ανέφερε: «Παραμένουν στην ομαδα μας και για την νέα χρονιά Πάνος Κάρατζ και ο Βαγγέλης Τσιλιγκρός και οριστικά γύρισε από το εξωτερικό ο Tzesour Refik Oglou η επιθετική αιχμή του Φίλιππος Δροσερού τους ευχόμαστε ακομα μια καλη χρόνια με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».